Butik & Reservdelarv


Vår butik har varit inriktad på husvagnar och husbilar i många år, och vi har samlat på oss en omfattande erfarenhet av att arbeta med en mängd olika märken och modeller. Detta gör att vi kan ge dig en professionell och personlig service, oavsett om du behöver en enkel reservdel eller en större reparation.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder högkvalitativa originaldelar som passar perfekt till deras Hobby eller Fendt husvagn eller husbil.


Men vi erbjuder inte bara originaldelar från dessa märken - vi har också ett brett utbud av reservdelar från andra ledande märken på marknaden. Detta innebär att vi kan hjälpa dig med allt från däck och batterier till gasol/vattensystem och mycket mer.


Om du letar efter begagnade delar, kan vi också hjälpa dig med det. Vi erbjuder ett stort urval av begagnade reservdelar till husvagnar och husbilar av olika märken och modeller.

Att köpa begagnade reservdelar är också ett mer miljövänligt alternativ, eftersom det minskar mängden avfall som genereras genom produktion och kasserade delar.


Vi är stolta över vår kundservice och hjälpsamma personal. Vi arbetar hårt för att säkerställa att våra kunder får den hjälp de behöver, när de behöver det. Så oavsett om du behöver en enkel reservdel eller en omfattande reparation, så är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss idag för att se hur vi kan hjälpa dig med dina behov av husvagn eller husbilsdelar.


Telefon 0530-510 40